Intercom Control Box in Nijmegen

Dit serviceappartementencomplex is voorzien van woningcommunicatie over een IP-netwerk. Zorg- en noodmeldingen worden gedaan met een touchscreen.

Gemeente Nijmegen

In opdracht van de Gemeente Nijmegen hebben wij bij een bewoner van een appartementencomplex het intercomsysteem voorzien van een Intercom Control Box, ICB. Doordat de bewoner mindervalide was kon deze niet de bestaande intercom bedienen om thuiszorg, familie, vrienden en overig bezoek op een veilige manier binnen te laten in de woning. Voor het bestaande Ericsson intercomsysteem, uit eind jaren 70, waren geen standaard interfaces voorhanden. Middels de door ons ontwikkelde ICB was het mogelijk om te koppelen met het bestaande intercomsysteem. Hierdoor was het mogelijk met, de bestaande draadloze DECT telefoon, de intercom vanaf elke plaats en op elk moment in het appartement te kunnen bedienen. Dit is ook gecombineerd met de gewone KPN telefoon oproepen, dus de bewoner kan dus nog gewoon belllen met de eigen telefoon.

Innoveren

Kortom door als bedrijf te innoveren is het mogelijk om mensen langer zelfstandig in hun huis te laten wonen. De bewoner is iets teruggeven wat zo vanzelfsprekend is voor velen; bezoek op een veilige manier je woning binnen laten.

Bekijk ook

Laat ons u bellen:

    Uw naam

    Uw telefoonnummer

    Contactgegevens