De draadloze intercom van WENQ

Met het draadloos deurintercomsysteem kan de bewoner op elk moment en vanaf elke plaats in de woning, of daar buiten, de bezoeker toegang verlenen tot de woning of andere ruimte.

Over draadloze intercom

In een maatschappij die voortdurend verandert en steeds meer vraagt om maatwerk en flexibiliteit, is er ook een groeiende vraag naar praktische, flexibele oplossingen die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Door het anders inrichten van de zorg in Nederland zullen mensen langer thuis moeten blijven wonen en zullen de eisen die er gesteld worden aan de techniek in woningen veranderen. Een van de oplossingen die Wenq hierin aanbiedt is de draadloze intercom, waarmee uw intercom kan worden bediend vanaf ieder apparaat in uw woning, zoals uw telefoon. Dat betekent dat u kunt spreken met de bezoeker bij uw voordeur en deze deur ook kan openen, opstaan om naar uw vaste intercomsysteem te lopen is dan niet meer nodig.

Draadloos

Met het draadloos deurintercomsysteem kan de bewoner op elk moment en vanaf elke plaats in de woning, of daar buiten, de bezoeker toegang verlenen tot de woning of andere ruimte. Handig als u wat moeilijker te been bent of gewoon op zoek bent naar gemak. Deze oplossing kan zowel in nieuwbouw als bestaande bouw worden geïnstalleerd.

Het draadloze deurintercomsysteem is een open systeem. Dat geeft de mogelijkheid om met verschillende andere systemen te communiceren. Door de bestaande draadloze DECT technologie te gebruiken voor de besturing kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van de bestaande DECT telefoon die voor de telefonie wordt gebruikt. Hier zijn veel verschillende modellen in te verkrijgen, bijvoorbeeld met een groot display of extra grote knoppen. Vooral bij ouderen mensen is het hierdoor makkelijk in te passen in het dagelijks gebruik en een praktische oplossing om het zelfstandig wonen te veraangenamen. Daarnaast kan ook gekozen worden voor uw Smartphone of Tablet met iOS (Apple) en Android (Samsung). Maar ook integratie met omgevingsbesturing is mogelijk, om zo bijvoorbeeld vanuit bed of een rolstoel de deur te kunnen openen.

Kortom de draadloze deurintercom biedt een zeer flexibele oplossing om het verlenen van toegang tot uw woning te versimpelen. Waarmee direct kan worden ingespeeld op de wensen en mogelijkheden van de bewoners met betrekking tot de bedieningsmethode. De oplossing heeft door zijn draadloze en eenvoudige bediening een lage drempel voor een grote doelgroep. Het is bijvoorbeeld zeer geschikt voor mensen die thuiszorg hebben en de toegang moeten verlenen tot de woning voor de thuiszorgmedewerker. Maar het systeem is er zeker ook voor mensen die het gewoon prettig en handig vinden om overal in de woning of daarbuiten de intercom te kunnen bedienen.

Eigenschappen

– Bediening door middel van een standaard DECT telefoon
– Spreken en luisteren met de bezoeker vanaf elke plek in de woning
– Integratie in andere systemen door zijn open karakter
– Aan te passen aan persoonlijke wensen

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de producten, systemen en diensten van WENQ neem dan contact met ons op. WENQ is gesitueerd in Nijmegen, maar de levering van een draadloze intercom kan door heel Nederland.

Bekijk ook

Laat ons u bellen:

    Uw naam

    Uw telefoonnummer

    Contactgegevens