WENQ in het domoticakompas

Dit serviceappartementencomplex is voorzien van woningcommunicatie over een IP-netwerk. Zorg- en noodmeldingen worden gedaan met een touchscreen.

Wat is het domoticakompas?

Geschreven door Masi Mohammadi, lector “architecture in Health” van de hogeschool Arnhem en Nijmegen geeft het Domoticakompas inzichten uit een decennium slimme zorgprojecten in Nederland.

In dit boek wordt ook Lindenhove uit Apeldoorn vernoemd als een van de grote Domotica projecten met oplossingen voor zorgverlening en gezondheid, veiligeid en zekerheid en contact en zelfontplooiing.

Een keuzedoolhof

In het boek constateert de auteur dat de domoticamarkt nog een keuzedoolhof is en dat het voor de (zorg)manager ingewikkeld is om te selecteren en snel betrouwbare informatie te vinden. Hierop onderscheiden WENQ en HS-Engineering zich dus werkelijk van de rest van de markt. Mede door onze inbreng zijn bij Lindenhove werkelijk geïntegreerde toepassingen gerealiseerd met verschillende producten van diverse leveranciers. Het resultaat, een systeem dat de verwachtingen van de klant oversteeg tegen kosten die zeker 30% onder die van de totaalinstallateur bleef.